Gemeente Aa&Hunze 25 jaar

Wij vragen inwoners, verenigingen, toeristen, en bij deze aan jullie, om hun mooiste foto van Aa en Hunze te delen. Dit kan van alles zijn: een gebouw, een landschap, maar ook een sportevenement, festival of je buurman. Iets wat voor jou typisch Aa en Hunze is, of waar je trots op bent.

Op www.aaenhunze25jaar.nl kunnen de foto’s worden geüpload. Hier vul je je naam in, waar de foto is gemaakt en in 2 zinnen waarom deze foto bijzonder voor jou is.  

Hier vinden jullie ook de algemene voorwaarden voor de foto en het meedoen.

 

Wat gebeurt er met de foto’s?

Alle foto’s komen op www.aaenhunze25jaar.nl te staan. Dit wordt een fotoboek met het Verhaal van Aa en Hunze. In de hal van het gemeentehuis komt ook een scherm te staan waarop bezoekers alle foto’s kunnen bekijken.

Daarnaast maakt kunstenares Sonja de Ridder een kunstwerk van (een gedeelte) van de foto’s. Dit kunstwerk komt uiteindelijk in de raadzaal van het gemeentehuis te hangen.

Sonja gebruikt voor haar kunstwerk gedeeltes uit foto’s. Hier zullen dus niet hele afbeeldingen in komen, maar dit wordt een soort van collage.

 

Ook hebben wij in de voorwaarden opgenomen dat wij de foto’s mogen gebruiken. Dit kan bijvoorbeeld zijn voor onze website, in de Schakel of op social media. Wij zullen hierbij altijd de naam van de fotograaf vermelden.

 

Ik hoop jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en hoop veel van jullie mooie foto’s te mogen ontvangen!

Als jullie nog vragen hebben, neem dan gerust contact op.

 

Met vriendelijke groet,

Karina Scheerhoorn